Followers

Tuesday, June 24, 2014

Bercuti Di Universal Studios Singapore #USS




Assalamualaikum....

memandangkan puasa pun sudah dekat,JOB pun sudah close!

apa lagi Yokk pergi bercuti di singapore yeahhhhh~

1st time aku masuk singapore,kelasss masuk obersea gitukan!

mesti ramai dah tahu tempat yang fofulasss iaitu,#USS Universal Studios Singapore

yaa,aku sudah jejak kaki dekat situ,gigil kaki sama perut masa masuk..

tengok atas ada roller coaster terus perut rasa sakit..rasa nak berry jer erkkk

sudah! cakap banyak bukan ada orang nak melayan aku punyaa cakap..

meh aku kasi shared sikit gambar masa dekat USS





Game 1st yang paling best dan paling boleh buat orang terberanak ni la game dia! mummy ride
aku pecah record 2kali naik.. tetiba jadi berani plak naik benda ala ni...so seram,dan erkkkk
.
.
.


Transfomer pun best jugak! i likeee nora bagi 10 bintang,sangat2 best memang osemmm u allss!,game macam rollercoaster tapi dia 3D or 4d tak silappp
.
.
.


Shrek 4D 

Light camera action


Ok ni mad dia,kalau kita tengok dalam map ni,memang besar dan tak akan sempat nak main semua..
.
.
.










banyak game sebenarnyaa tak dapat nak upload,nasib la pergi hari isnin,lagi2 pergi dah lambat..

jam 2 baru sampai USS,memang rush gila2...main semuaaaaaa...

alhamdulillah dapat la game 8 macam tu,memang puas hati gila pergi USS

rasa tak puas,next time nak pergi lagi,nak pergi awal pagi,baru dapat main banyak game dekat USS..

harga sekali masuk 70dollar,tapi ada orang dalam dapat la 55dollar kau hadooo?

ok next!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...