Followers

Saturday, September 27, 2014

"NISA KAY" Photoshoot Melaka




Assalamualaikum....

 haishh abam busy benau sampai blog pun terabaikan! hari ni nak shared gambar

yang baru ditembak tema ala2 obersea gitu kan!

model ofcoss adik manis Nisa Kay yang vavaboooommmmmm~

OK

Photoshoot ni aku yang plan nak buat dekat padang pasir,model ofcos nisa aku yang pilih

jadi untuk menjayakan Photoshoot ni,aku semangat wajar siapkan pintu gerbang ala2 matt salehh gitu english style katanyaaaaa...

alhamdulillah semuanyee menjadi,puas hati sangat apa yang aku plan menjadi! yeahhhh

step 1 dah berjaya....

mari aku shared gambar pintu gerbang aku buat 





next entry aku akan shared gambar2 nisa kay yang meletoppp eh...

hari ni shared ala kadaRRRRRRR je gengg...

cukup la entry untuk hari ni....


Lama Tak Photoshoot,Lelakigeek Kembali Lagi!




Assalamualaikum....


lama sangat kan tak nampak lelakigeek berphotoshoot nak feeling2 sikit laaaa kan...

hari ni entry pendek dan ringkas sahaja ye hadek2

just share gambar abam tengah pose ala2 baru lepas mandi gituuu....

kalau tak suka,jangan pi tengok....

kalau suka kasi save buat wallpaper phone u alllssss~





baik la ini sahaja santapan mata korang..jumpa lagi di masa akan datang bye2~




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...