Followers

Thursday, April 23, 2015

Avengers Age Of Ultron - Review Masing-masing




Assalamualaikum....

holaa lama tak buat review movie kan kan! linduuuu abam la tu!

macam mana la aku boleh tergerak hati nak review pasal movie Avenger Age Of Ultron..

Avenger ni dri awal2 ditayangkan aku memang orang pertama yang pecut beli tiket,sebab aku memang suka sangat dengan Marvel2 gituuu~

"Berangan jadi superhero"dgn kuasa bolan akan menghukum mu!

jangan buang masa eh,abang xde masa nak bersajak2 bagai,meh sini dengar review abggg!



Pendapat

- Tak sempat seat nak panas,dah mula action yang cun habiss! berair la ketiak tengok

- Super hero kali ni tambah lagi 2 orang tapi taat laa,Quicksilver dilakonkan oleh Aaron Taylor Johnson (aaron aziz ke erkk) , dan Witch Scarlet , dilakonkan oleh Elizabeth Olsen
last sekali,the twin ni dah tahu cerita sebenar boleh la dorang taubat...so superhero jadi ramai gituuu~

-Macam biasa lawak jenaka mesti ada dalam avengers

-sesuai untuk semua,kalau yang nak veranak tu elakan,silap2 meletop dalam wayang ehhh

-jadi abang bagi 5 bintang best sangat,sebab abg peminat marvel...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...