Followers

Sunday, April 24, 2016

Holiday Di The Straits Hotel & Suites Melaka




Assalamualaikum...cemuaaa~

kisahnyaa nak update holiday 2 hari dekat The Straits Hotel & Suites Melaka 

termasuk ni 3 kali stay sini,sebab apa?ok layan gambar dulu nah~

baru tahu kenapa abg stay sini lagi lalalalalalala....


A photo posted by Fiq Fikri Ahmad (@lelakigeek) on


A photo posted by Fiq Fikri Ahmad (@lelakigeek) on





ok ke tidok?bilik dia sangat selesa,pastu ada dapur gituuuu...feeling boleh main masak2.

gym dia pun ok sangat,swimming pool dia luas boleh nampak view melaka u allsssss~ 

spa pun ok,mana yang nak buang selulit ke lemak tepu ke boleh main dalam SPA eh eh..

Breakfast dia ok sangat nasi lemak dia sendap sgt sgt..korang kena cuba stay hotel The Straits Hotel & Suites Melaka comfirm puas hati abang jamin dik!

sapa yang mai melaka boleh stay dekat hotel ni ye! <3


Tuesday, April 12, 2016

Hijabista Malaysia Lelaki Ini!




Assalamualaikum....

Yeahhh orang melakauu semuaanyaa,dalam isu lelaki Majalah Hijabista edisi April cepat u all beli!

Otam Blur (otam kabur) Amir Naufal Photography,Mirol Jonit

 Sharhim Khan dan Nizam Rahman




Makaseh Hijabista sudi pilih kami semuaa untuk hiasi cover eh eh! dah korang cepat beli....

Gambar Gambar Wedding Amir Naufal Photography



Assalamualaikum....

Abg nak share sikit gambar2 wedding Amir Naufal Photography yang meletopssss...

lelakigeek dan Amir Naufal Photography bergabung mereceksss...jangan ada yang nak kecam kami 

tau,sebab kami hanya orang biasa...tak macam awak luar biasa:D

mehh layan dulu gambar wedding kita orang <3


























































Apa macam ok ke tidokkk?kalau ok cepat booking date dengan kami nahhhh~

RM1900 2 Event sahaja u allsss

-Solemnization
-Reception
-Free Outdoor (sameday)

Whatsapp 0176724698 / 0173541949

or

Email ; amirnaufalphotography@gmail.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...